Преслава Пейчева: Ясен все още ме разсмива дори когато ми е криво

Тези и още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

30.06.2016 | 14:13 Редактор: Ирина Георгиева
Преслава Пейчева: Ясен все още ме разсмива дори когато ми е криво

От Константина Живова

Sofia London Week

Лондонският дух се завръща в София точно година след като 11 английски улични музиканти подрънкваха из ключови места в централното каре на града ни. Специално за Sofia London Week в софийската креативната сцена ще се влеят 7 английски артисти. Екипът на предаването ДНЕС се срещна с участниците на събитието, заедно с колегите Борислав Петров и Асен Манасиев.

Немедицинска грижа?

Какво е това немедицинска грижа? Защо не е популярна у нас и как лекува душата на пациентите? Това научихме от Александър Миланов, мениджър на "Немедицинска грижа" в една от водещите болници у нас.

"Психологът е важна част от лечението на тежко болните хора", заяви Миланов.

Преслава Пейчева за музиката, неспирната любов и сбъднатите мечти

Преслава Пейчева е младата и талантлива изпълнителка, която става популярна след участието си през 2007 година в един от големите музикални формати у нас. Днес тя е доказан талант и перлата в известната българска група "ТЕ". За музиката, неспирната любов и сбъднатите мечти гост в студиото на ДНЕС е Преслава Пейчева.

"Ясен все още ме разсмива дори, когато ми е криво. Преминали сме през много неща, но успяваме да съхраним любовта", сподели Преслава Пейчева.

Как да се гримираме правилно?

Полезни съвети за това как да се гримираме правилно, даде топ гримьорът Светлана Арсова и нейният модел мисис България Виктория Божилова.

"Синьо и зелено са актуалните цветове през лято 2016 година. Бебешко розовият цвят е хит, както сред грима, така и в облеклото", сподели полезни съвети гримьорът Светлана Арсова.