fallback

Рафи: С Елена бяхме приятели три години, докато не открихме, че се превръща в любов

Още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

28.06.2016 | 13:50 Автор: Луиза Божинова

Четенето на книги е прекрасно, то е омагьосващо и невероятно!

"Забавното четене" е кампанията към която се присъединяват национална телевизия Bulgaria ON AIR, радио Bulgaria ON AIR и водещият новинарски сайт от медийна група Investor – Dnes.bg, които активно се ангажират със социалната кауза, заедно да покажем на децата, че четенето е прекрасно! За да разберем повече в студиото на предаването ще посрещнем Алекс Кръстев и Виктория Гьонева.

"Децата се вълнуват и четат, стана модерно да споделят книги и да ги коментират дори в училище", споделиха своите впечатления част гостите в студиото на ДНЕС.

Сега ще проверим на живо заедно с нашите репортери, четат ли хората и какво предпочитат. Коя е най-търсената книга и какви книги се търсят от хората.

"Криминалните романи са предпочитани през лятото"

Родителите сме най-притеснени през лятото за нашите деца. Заради топлото време и морските курорти често се притесняваме дали някой летен вирус няма да разболее малките ни деца. Как да ги предпазим, какви са най-честите проблеми и какви са превантивните мерки, които трябва да вземем ще ни даде своите полезни съвети, педиатъра Пламен Масларски.

"Ако детето е с висока температура, отпаднало, не реагира и се държи неадекватно, веднага трябва да се обърнем към лекар и да го приберем на хладно място. Топлинния удар е опасен за малките деца", тези и още полезни съвети даде педиатърът Пламен Масларски.

Той е един от най-известните арменци в България. Големият му талант не остана незабелязан през 2011 година и оттогава е един от най-големите любимци на музикалната сцена у нас. Той е млад, талантлив и винаги усмихнат. Той е Рафи.

"С Елена бяхме приятели три години, докато не открихме, че се превръща в любов. Не живеем все още заедно. Надявам се да отидем заедно в Бургас това лято", сподели Рафи в студиото на ДНЕС.

България има нов любим летен хит, в който са вплетени Мистерията на българските гласове. Негови създатели са румънски изпълнители, с които ще ви срещнем сега на живо, специално за предаването ДНЕС. Преди това вижте кои са те!

"Част от видеото заснехме в България. Музиката и гледките тук ме вдъхновиха", каза продуцентът на парчето "The violin song", Monoir.

От румънската музика се пренасяме на живо по софийските улици, за да разберем какво слуша българина, имаме ли вечни хитове и на мода ли е все още поп фолка?

 

fallback
fallback