fallback

Неделяна Христова: Симеон Сакскобурготски ме забеляза и ми помогна да се развивам

Тези и още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

23.06.2016 | 14:38 Автор: Ирина Георгиева

Константина Живова 

Майка за пример

Екипът на предаването ДНЕС показа една майка, която е за пример. Всеки родител обаче иска детето му да играе в чисти, обезопасени паркове и площадки. Какви са те и какво мисли една майка, ще разберем от репортера Асен Манасиев и Мис България 2012 г. Йордана Димитрова.

"Ако искаме да направим пясъчник вкъщи тряба да избираме специален пясък. Има такива, които са опасни", каза Мис България 2012 г. Йордана Димитрова

Здрави кръвоносни съдове?

ДНЕС в минутите за здраве, репортерът Диана Костова ни срещна с проф. Лъчезар Гроздински, който е председател на Националното дружество по ангиология и флебология. От него научихме повече за здравето на кръвоносните съдове, което твърде често подценяваме. 

Георги Касабов-Ендо за тайната на добрите парчета

Името му е Георги Касабов. Повечето хора и почитателите на хип хоп музиката у нас го познават под името Ендо. Той е един от най-добрите рап изпълнители. Бързите му думи са негова запазена марка. Освен с музика, той се занимава професионално и с реклама. Какво накара един музикант да осинови не дете, а зебра от столичния зоопарк? Каква е тайната на добрите парчета и имат ли почва у нас, разкри самият той, Георги Касабов - Ендо в ДНЕС.

"Много съм щастлив, че осинових зебра от Столичния зоопарк. Животното е много красиво и има нужда от повече грижи. Всеки може да осинови, но трябва да се грижи и да даде нещо, от което има нужда животното", каза за първи път Ендо в студиото на ДНЕС.

Неделяна Христова за стъпките си към сцената

Тя е млада, талантлива и много секси. Музиката е в кръвта й и го доказва с най-новото й парче, което определено е потенциален летен хит. За стъпките към сцената, красотата и ритъмът, който може да те накара да танцуваш Константина Живова разговаря с Неделяна Христова.   "Симеон Сакскобурготски ме забеляза, когато бях малка и ми помогна, за да уча музика. Помогна ми финансово", сподели певицата Неделяна Христова.

fallback
fallback