fallback

Станимир Гъмов: Не харесвам Кичка Бодурова и нейното творчество

Oще интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

21.06.2016 | 13:51 Автор: Луиза Божинова

Готови ли сме за лято 2016?

Подготвени ли са за летния сезон българските спасители? Как да предпазим децата от удавяне и какви са начините, да научим детето си да плува, дори и да се страхува? Ще ни разкаже Богомил Ангелов, който е треньор по плуване. 

"Трябва да внимаваме, дори когато спасяваме човек. Опасно е ако не сме подготвени", разказа и даде своите полезни съвети Богомил Ангелов.

Аутизмът представлява усамотяване и самоизолиране. Това е разстройство на социалното развитие, което засяга развитието на мозъка, а от там и поведението на човека. Аутистите живеят в свой свят. Тази диагноза е присъща на не малко хора по целия свят. Какви са децата, които имат този проблем, как да помогнем на семействата, които имат дете с тази диагноза, ще разберем от психолога Цвета Таманова.

"Трябва да имаме голямо търпение, когато сме до тези деца и да им казваме, че ги обичаме по-често, даже постоянно", каза психолога Цвета Таманова.

Аутизмът е сериозен проблем както за децата, така и за техните родители. Днес в София ще се проведе събитие, на което ще бъде представено високотехнологично устройство с изключителна социална насоченост. То ще осигури по-надежда защита на децата с аутизъм. Какви са иновациите, как ще помогне то и кой го създава ще разберем сега, на живо малко преди официалното представяне на това устройство. Среща ни Диана Алексива.

Той е един от любимите български актьори. Придобива популярност в телевизията с образа на "културоведа Гъмов“. Особен успех му донася ролята на погребалния и сватбен агент Живко Здравков в сериала "Етажна собственост". Участията му в реалити формати го правят любимец на публиката пред малкия екран. Той е артистичен, забавен и голям майтапчия. Станимир Гъмов.

"Спасих дете от удавяне.... Не харесвам Кичка Бодурова.... Мога да кажа, че обичам Преслава като човек. Тя е страхотна!", тези и още интересни неща разказа актьорът Станимир Гъмов пред Константина Живова в студиото на ДНЕС.

Как да използваме силата на звука за здраве, сила и активна творческа енергия чрез различни техники на звуколечение и звукоизвличане. Как ни влияе звукът? Какви са практичните похвати и как да ги използваме в ежедневието си? За всичко това ще ни даде совите полезни съвети Виктория Лазарова, която е организатор на събитието "енергия на звука и личен и бизнес лайфкоуч.

"Трябва да се вслушваме все повече в звуковете, които ни заобикалят", разказа Виктория Лазарова

В България излезе първата книга за хипстърите, която носи заглавието "Ти си мислиш, че си хипстър?". Автор на изданието е британската журналистка и писателка Кара Симсек, която използва доста пиперливо чувство за хумор, за да опише тази бързо навлизаща мода сред по-младите (а и не само). За книгата, а и за някои от доста забавните персонажи, които ни заобикалят сега ще разговаряме с Виктор Мухарски, издател и Илияна Иванова, превод.

"В книгата има описани петдесет модела на хипстърите", споделиха издателите и преводачите на книгата.

fallback
fallback