fallback

Бойко Кръстанов: Мечтая да прекъснат почивката ми през лятото с предложение за снимки

Специално за "Днес" - катьорът за музата, сцената и любовта към киното и театъра

17.06.2016 | 14:42 Автор: Мария Аладжова

Продължава нашата нова рубрика „Репортер на място“, в която ви показваме на живо как реагираме на различни провокативни ситуации, които се случват всеки ден около нас. Понеже днес е петък, пазарен ден, репортерите на място Асен Манасиев и Борислав Петров са в Женския пазар в София и ще проверят дали ако си купят 1 килограм череши, стоката наистина е килограм или 850 грама.

„Има както честни търговци, така и такива, които лъжат клиента с 200-300 грама по-малко. Клиентите са недоволни от качеството“, разказват хората на пазара.

1/5 от българите страдат от синдром на раздразненото черво. Диагноза, за която те дори не подозират, въпреки ще влошава значително качеството им на живот. Защо доскоро дори медиците не предлагаха адекватно лечение за този проблем? Как да го разпознаем, как да се лекуваме и да се храним? Разговаряхме с един от водещите млади гастроентеролози у нас д-р Радислав Наков:

„Трябва да знаем, че профилактичните прегледи са важни и е хубаво поне веднъж годишно да го правим“, разказа ни той.

Успехът е присъщ на тези, които дръзват да последват таланта си и да го развиват. Той е доказателство за това. За музата, сцената и любовта към киното и театъра, ще поговорим лично с Бойко Кръстанов.

„Мечтая да прекъснат почивката ми през лятото с предложение за снимки“, сподели актьорът в интервю с Константина Живова.

Уикенд на криминалната и трилър литература ще се проведе в края на тази седмица в София. Автори като Агата Кристи, Едгар Алън По, Патриша Хайсмит са любими на поколения читатели. Но идва ли нова вълна? Четат ли се днес все още кримки? За това разговаряхме с Боряна Дукова, писател и преводач. 

„Младите хора също се вълнуват от криминална литература“, сподели ни тя.

В рубриката ни „Репортер на място“ ще ви покажем подходящи ли са парковете, за да се разхладим през лятото. Има ли достатъчно чешмички, които работят в горещите летни дни.

fallback
fallback