fallback

Вензи: Прадядо ми беше цигулар. Той е част от моето вдъхновение

Тези и още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

16.06.2016 | 14:02 Автор: Ирина Георгиева

От Константина Живова

Кой е виновен и какви са премълчаните истини за инцидента с Цвети?

"Оставки! На всички до една. И се молете да не стане най-лошото!" С тези думи, заместник-главният редактор на Блитц, Стефан Ралчев избухна медийно вчера. Кой е виновен и какви са премълчаните истини за инцидента с художествената гимнастичка Цвети Стоянова, разкри Стефан Ралчев за предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR.

Под стрес ли живеят младите и до какво води прекалената амбиция?

Амбициозни родители ли сме. На какво сме готови за децата си? Под стрес ли живеят младите и до какво води прекалената амбиция? Това дискутираха гостите на Константина Живова в студиото на предаването ДНЕС Ива Екимова, психологът Маргарита Бакрачева и Александър Попов.

"Трябва да говорим с децата ни. Няма значение дали понякога има неуспехи, не това е най-важното. Не трябва да предаваме нашите амбиции върху децата ни."

Алергиите през лятото

Лятото е сезонът, който предразполага към различен тип алергии. Те са причинени, както от слънцето, така и от ухапвания от насекоми. Как да се предпазим от тежки алергични състояния, съветва дерматологът д-р Деница Желева.

"Трябва да пръскаме с препарати срещу насекоми и дрехите на децата ни, частите около китките и глезените, за да ги предпазим от ухапвания и алергии", посъветва д-р Желева.

Венци, Ники Бакалов и Виктория Георгиева за случайностите в живота

Има ли случайности в живота? Как музиката обединява младите и талантливи изпълнители, споделиха звездните гости в предаването ДНЕС Венци, Ники Бакалов и Виктория Георгиева.

"Пътувахме без конкретна посока, докато снимахме видеото. Забавлявахме се и се радваме, че парчето се харесва", споделиха певците в студиото на ДНЕС.

"Брадати грубияни"

Колекцията фотографии на британския артист Марк Лийминг е експлозия от цветове, брокат и разбира се – бради. Комбинирайки мъжествеността на брадите с кич, пищност, тежък грим и театрални пози, Лийминг предлага един интересен поглед към модерната мъжественост. Екип на предаването ДНЕС посети изложбата "Брадати грубияни".

Лазар Вълчев за дебютното му парче "Знаеш ли"

Лазар Вълчев е млад и талантлив изпълнител. Поводът за неговото гостуване е дебютното му парче "Знаеш ли".

"Работя с група Мастило и те много ми помагат", сподели певецът Лазар Вълчев.

 

fallback
fallback