Венци Венц: Нямам приятелка и в момента не искам да имам

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

08.06.2016 | 12:45 Редактор: Ирина Георгиева
Венци Венц: Нямам приятелка и в момента не искам да имам

От Константина Живова

"УЛИЦАТА на живо"

Помните ли Улицата, а искате ли отново да я гледате? Имаме хубава новина. "УЛИЦАТА на живо" отново ще срещне театъра и телевизията и ще възроди героите от популярното телевизионно шоу в най-голямата зала на НДК. Образите буквално ще оживеят от екрана и ще се пренесат на сцената, както и обратното - от живата игра, действието ще премине в картината на екрана. 

"Щастлив съм, че залите са пълни. Работя с талантливи актьори и това е важно. Мисля да направя отворени врати за почитателите на постановката, по време на нашите генерални репетиции", сподели Теди Москов в студиото на ДНЕС.

"Спортувай с мисия"

Турнир по плажен волейбол между компании е част от поредицата спортни турнири на Holiday Heroes "Спортувай с мисия". Събраните средства ще бъдат използвани за закупуването на хранителни продукти. Сумата от предстоящия турнир ще помогне дарителската кампания "Коледа 2016". При празничните герои отиде репортерът на предаването ДНЕС Борислав Петров. 

Миомите и страха от появата им

За съжаление все по-често младите момичета и не само страдат от един сериозен проблем. Миомите и страха от появата им. Какви рискове крият те, как да се преборим с този проблем и какви са начините за неоперативно лечение на миоми, разказва репортерът на ДНЕС Диана Костова в здравните минути на предаването.

"Миомите биха могли да се намалят, но не и да изчезнат напълно. Възможно е отново да се появят", сподели д-р Ташева.

Венци Венц за това как музиката прави приятелството, братство и какъв е пътят на славата

В музиката някои могат да бъдат като братя. Те са млади, ексцентрични и се отличават със собствен стил. Уж на шега около приятелството двама млади изпълнители започват професионално да развиват кариерата си и стават едни от най-харесваните изпълнители на хип хоп музика у нас и то за няколко години. "Къде си брат" и "Изгрева и залеза" са малка част от техните хитове. Как музиката прави приятелството, братство и какъв е пътят на славата, разказа специалният гост в звездните минути на предаването ДНЕС, Венци Венц. 

"Нямам приятелка. Разделих се с една сериозна връзка и засега съм се отдал на музика. Любовта разконцентрира. Павел е влюбения в момента, аз не бързам."

Как да постигнем пеперуден поглед?

Пеперуденият поглед става все по-лесно достижим. Днес вече освен спиралата, която използваме има триизмерни мигли, с които да изглеждаме ослепително. Как се поставят и крият ли рискове, разказва Диана Костова.

"Процедурата е абсолютно безболезнена и ефектна", сподели специалист, който показа процедурата в ефира на ДНЕС.

Ягода и Антон за първото им парче "За теб"

Те са млади и талантливи. Ягода и Антон се занимават с музика от деца и отскоро вече професионално, подкрепени от една от известните български групи "Мастило". Първото им парче вече е факт и носи заглавието "За теб". 

"Искаме да сме следващия успешен дует, като Каризма", споделиха младите изпълнители.