fallback

Славена Вътова: „Мис България“ е най-големият ми връх

03.06.2016 | 14:03 Автор: Мария Аладжова

20 хорови състава от 6 държави участват в тазгодишното издание на Международния хоров фестивал „Черноморски звуци“ в Балчик. Тази вечер на сцената ще излезе хор „Космически гласове“ с диригент Ваня Монева. Тя се включи на живо в предаването "Днес" директно от Балчик заедно с артистичния директор на фестивала Валентина Георгиева.

Бронзова скулптура на брата на хан Аспарух - прабългарския хан Алцек ще бъде открита в италианския град Челе ди Булгария. Тя е висока над 2 метра и представлява воин с пълното въоръжение, което е било характерно за прабългарите по това време – лък, меч, колчан със стрели и щит. В студиото на "Днес" Ивелин Михайлов и художника Васил Горанов.

„Хората, които даряват пари за култура са обикновените хора“, сподели  организаторът на инициативата Михайлов.

Има ли полезни и вредни храни или има само вредни количества. Колко вода е препоръчително да пием дневно според теглото си и как да познаем вредната диета. Кои са най-ефикасните диети и с какво да отслабваме през лятото. По тези и още любопитни въпроси за диетите, храненето и килограмите ще си поговорим в студиото с диетолога д-р Енджи Касабие, която ни гостува в минутите за здраве.

„Важно е да си похапваме това, което обичаме, но умерено. За закуска консумирам шоколад“, коментира тя.

Тя е доказателство, че българката е една от най-красивите жени в света. Усмивката ѝ е толкова голяма, че те заразява от пръв поглед. Модата е нейният живот, но от скоро на първо място стоят любовта на живота ѝ в лицето на нейния любим и малката им дъщеря. За магията на модата, силната любов и най-голямото щастие си поговорихме в звездните минути на предаването с мис България 2006 Славена Вътова.

„Избързах да се върна на работа веднага след раждането, но сега осъзнавам, че не е било правилно“, сподели тя пред Константина Живова в студиото на ДНЕС.

Най-големият детски онлайн портал Az-deteto.bg за втора поредна година организира спортен празник за малки и големи "Детска Игриада". Той ще се проведе в парка „Заимов“ в София утре, 4 юни. Целта е не само да насърчат родителите и децата да спортуват,  но и се даде повод за дискусия за добрия пример, който родителят може да даде на детето си. Събитието е с медийното партньорство на радио Ен джой, а водещ на детския празник ще бъде радиоводещият Генчо Генчев.

Тя е красива и талантлива. Все още е от малкото изпълнителки, които следват силата на любовта към фолклорната музика и продължава да пее именно в този стил. Как една певица рискува живота си по време на снимки, какво я мотивира да пее фолклорна музика и какви са нейните интересни хобита, ще разберем след малко от самата Дения Пенчева. 

Йога в студиото за всички дами ни показа певицата Дения Пенчева.

Бургас е известен с красивите си жени. Следващата ми гостенка доказва това. Тя е красива и не случайно е удостоена с титлата Мисис Бургас. Освен с красота, тя е известна и със страстта и към модата, показвайки таланта си в тоалетите, които шие. Представяме ви Мисис Бургас Мая Великова. 

Двете ѝ дъщери са тези, които я накарали да участва в конкурса, призна тя.

fallback
fallback