fallback

Майкъл Флеминг: Сега се обичаме най-силно

Тези и още интересни теми и гости в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

01.06.2016 | 14:11 Автор: Ирина Георгиева

От Константина Живова 

"Легенди за водата"

100 малки балерини ще представят "Легенди за водата" утре. Малките танцьорки, които са на възраст от 6 до 18 години,  разказват приказни истории под струните на Quarto Quartet. За спектакъла водещата на предаването ДНЕС Константина 

Живова разговаря с хореографа Ваня Рошкова, цигуларя Иван Пенчев и една малка балерина.

"Тъжно е, че все по-често виждам все по-празни зали по време на балетни постановки", сподели хореографът Ваня Рошкова.

Ден на детето

Денят на детето е повод да прекараме заедно с децата си един прекрасен празник. Как детските рисунки ще помогнат да деца в нужда и какво накара една жена да мотивира родители и деца да рисуват заедно, разказа Асен Манасиев.

"Константина Живова ме вдъхнови да последвам мечтите си. Повярвах в себе си, след нейните думи. Споделих и без да се познаваме за какво мечтая и тя ме посъветва да слушам сърцето си, защото то никога не бърка", сподели Елена Пенчева.

Какви грешки допускаме при отглеждането на децата?

Щастливи ли са нашите деца? Кои са основните грешки, които правим ние родителите, когато отглеждаме и възпитаваме децата си? Как да не пренебрегваме децата си, заради проблеми, работа и тревоги. Защото, когато сме спокойни родители, 

имаме щастливи и усмихнати деца. За това водещата на предаването ДНЕС Константина Живова разговаря с психолога Мартина Бандрова.

Вниманието и разговорите с децата ни са в основата на правилното възпитание. Любовта е формулата за щастливите деца.

Гери Дончева за детските книги, които усмихват децата

Тя е модел и певица. Участвала е в много ревюта, изявявала се е в телевизията и има различни участия във видеоклипове - в предаването ДНЕС се включи и Гери Дончева.

"От детските книжки децата освен, че могат да научат интересни, римувани фрази, ще се запознаят и с думи, които не познават. Красивите илюстрации са част от пъстрата картинка на детските ми книжки", това сподели авторката Гери Дончева.

Майкъл Флеминг за семейството, музиката и 1 юни

Да бъдеш родител е не лека задача, която изисква любов, доверие и време. За да имаш повече от две деца според мен се изисква изцяло отдаване. Те са голямо усмихнато и много красиво семейство. Музиката е постоянно присъстваща в живота им 

и е тази, която ги обединява. Как едно различно семейство празнува 1 юни, разказва Майкъл Флеминг, съпругата му Веси и техните прекрасни деца.

Преминавали сме през различни етапи на връзката си, но сега се чувстваме най-щастливи. Любовта сега е най-силна, сякаш се преоткриваме отново.

Последните модни тенденции в детската мода

Модата е част от нашия живот. Когато станем майка се вълнуваме особено и от дрехите на нашето дете. Опитваме се да съчетаваме цветове и модели, така че да малките да приличат на нас. Какви са последните модни тенденции в детската мода и 

как да избираме дрехите на децата си, ще ви покажем и разкажем със следващата ми гостенка, дизайнерът Яница Йончева и прекрасните ни модели в студиото.

Свежи цветове и естествени материи ще бъдат част от актуалните тенденции в детската мода. Дантелата и цветята са предпочитан детайл към дрехите.

 

fallback
fallback