Да победим несправедливостта: Как да помогнем на децата в нужда?

Тази и още теми в предаването "Днес"

13.05.2016 | 14:29 Редактор: Мария Аладжова
Да победим несправедливостта: Как да помогнем на децата в нужда?

Светът остава крайно жесток за най-бедните и уязвими деца. Можем ли да победим несправедливостта? Какви са начините да помогнем на децата в нужда, какво представлява и как помага кампанията на УНИЦЕФ, „Да победим несправедливостта“ в студиото при мен ще поканя Жаклин Цочева, Директор Комуникации на УНИЦЕФ.

Българските известни личности имат големи сърца и са отдадени на кампаниите на УНИЦЕФ. Един от големите примери за това, дава Графа. Той лично дари за една от кампаниите ни 40 хил. лева. 

От 12 до15 май за петнадесети пореден път столицата ще бъде домакин на един от най-големите и престижни европейски и световни медицински конгреси за студенти, специализанти и млади лекари. Над 700 млади медици от цял свят ще участват в 15-то издание на Международния конгрес по медицински науки, който се открива в София. Асен Манасиев ни среща с организатора на събитието и световното медицинско величие д-р Лесли Лобел. 

Д-р Лесли Лобел каза, че вирусите продължават да се развиват и сме изправени пред проблем с вируса ЗИКА. Развитите страни все още не са застрашени. Щастлив е, че среща толкова млади хора, които са избрали неговия път, медицината.

Те са приятели. Те са красиви мъже и имат безброй таланти. През музиката, театъра и киното, през приятелството, славата и фенове, днес в студиото искам да поканя едни от най-красивите мъже в България, Орлин Павлов и Любомир Ковачев.

Орлин и Любо се забавляваха искрено в ефир. Разказа едни от най-милите си детски спомени. Почитателките им също чуха интересни истории и споделиха, че лично отговарят на феновете, но не на всички. Споделят си и си вярват. За тях мъжкото приятелство е по-силно.

Числото 13 често се свързва със суеверни вярвания за нещастие, особено ако е комбинирано с петък, а още по-зле и с черна котка. Дали обаче 13 действително е лоша поличба и дали носи нещастие, ще разберем от номероложката Елена Андреева. 

Петък 13 не е фатална дата. Тя е цифрата на гениите. Няма от какво да се страхуваме. Цифрите могат да въздействат на самите нас. 2016 година не е подходяща за сключване на бракове.

Престижното списание "Бизнес лейди" раздаде тазгодишните си награди. За мен е огромно удоволствие да ви представя носителката на Наградата на списание „Business Lady” в категория „Медии”, подкатегория „Грижа за обществото”, нашият колега, автор и водещ на предаването "Медиите ON AIR" Доника Ризова. 


Богатият професионален опит на Доника Ризова си пролича и в предаването „ДНЕС“. Развълнувана от наградата тя сподели, че обича работата. Създаването и реализирането на благотворителни каузи е едно от нейните призвания. Горда е, че медията Bulgaria ON AIR е активна в различни благотворителни каузи.