fallback

В света на хляба и как храната влияе на външния вид?

Тези и още интересни теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

26.04.2016 | 15:24 Автор: Ирина Георгиева

От Мартина Ганчева

В света на хляба

Те правят хляб от квас и вярват, че новата му алхимия може да ни превърне в световен център. Неказаните истини за хляба ще научим от двама братя, които работят рамо до рамо и влагат много любов. Пресиян и Теодор показаха в ефира на ДНЕС как се правят кръгчета с тесто от брьож и маслини, сиренки с маслено тесто и Великденски козунаци. 

Как храната влияе на външния вид

Казват, че тестените изделия са враг на хубавата кожа. Как храната определя състоянието и възрастта на кожата ни, практични съвети даде дерматологът д-р Сияна Живкова, която наскоро се върна от 14-ия световен конгрес по естетика в Монако.

Кино панорама Фасбиндер

Пет култови филма на великия режисьор от течението на новото немско кино РАйнер-ВЕрнер ФАсбиндер ще бъдат показани между 10 и 18 май в Дома на киното в София. Събитието ще бъде открито с кино-лентата Кацелмахер.

Наричат го "ужасното дете" на Германия, антикомунистът, който навсякъде се определя като ляв. Антиконфромистът, който мечтае за Холивуд. Женомразецът - женкар, прочул се с тормоза над актрисите и жените си. Един от най-добрите в световното кино до днес. За него и за предстоящата кино панорама разказаха Дойчин Котларов – организатор на фестивала и DJ Емил Дазънт Драйв.

Нели Петкова в “Българската музика ДНЕС"

Наскоро певицата Нели Петкова се завърна от турне в САЩ. Отвъд Океана новото й парче Bad предизвика истински фурор и се завъртя по американските медии. За емоциите на музикалната сцена тук и в САЩ, за любовта, за новите проекти сподели Нели в студиото на ДНЕС

Панаир на занаятите

"Панаир на занаятите" беше открит днес пред сградата на Музея за история на София. Събитието събира изявени български майстори от цялата страна. Екип на ДНЕС пръв отрази събитието.

София става хип хоп сцена   "DRIBBLE" - така се нарича продължителна игра с топката от един играч, който чрез специални движения не позволява на противника да му я отнеме. Как обаче се дриблира на баскетболната площадка с танцова стъпка? Разкри хореографът Георги Енчев-Гош:

 

fallback
fallback