fallback

Каква беше 2015г. за една актриса, певец и топ модел?

Празниците са едно начало, а не са край, смята Бисер Киров

28.12.2015 | 19:12 Автор: Ирина Георгиева

От Мартина Ганчева

В навечерието на новата 2016г. екипът на предаването Днес срещна зрителите с трима известни българи - актриса, певец и топ модел. Всеки от тях със своите постижения и основания за гордост от труда си. Вижте откровените интервюта с Латинка Петрова, Бисер Киров и Гери Дончева.

През 2015г. топмоделът Гергана Дончева стана четвърта по красота в конкурса Мис Глобъл, който се проведе във Филипините. Гери е един от най-атрактивните български модели с осезаемо присъствие на модния подиум и специфичен стил по време на фотосесиите. Занимава се с мода от 2000г., занимава се със списания, участва в рекламни клипове за България и чужбина, както и участие по време на ревюта на български и световни модни брандове.

"Модел, певица, писател, човек, който се занимава с благотворителност, а от скоро и четвърта в конкурса Мис Глобъл - това е Гергана Дончева. Екип на предаването Днес се среща дни преди края на 2015г. с нея.

"Намирате ме в много добро настроение - позитивно, празнично. Много се зареждам от тези празници през декември, защото са свързани с това, че ще отделя повече време за семейството ми. Изобщо в приповдигнато настроение съм." - коментира Дончева.

Бисер Киров е любим на няколко поколения изпълнител и композитор. Като ученик свири на цигулка, а след това на виола. И до днес не оставя китарата. По време на празниците екип на предаването Днес  посети Бисер Киров - има над 5000 концерта в Европа, Азия, Африка, САЩ и Русия.

"Празниците са едно начало, а не са край. Всеки празник е едно начало. Смятам, че празниците са много необходими за хората, защото с тях по някакъв начин се закрива тежък период, свързан със здраве, радост, мъки и тъги. Надявам се, че тази Коледа ще донесе една щастлива Нова година." - коментира Киров.

"Непрекъснато шетам. Кухнята е моето царство. Обичам да кръжа в нея. Денят ми започна в 6.30 с чаша ароматно кафе и свежа ябълка. В 9 трябва да съм приключила с три блюда. Използвам много магданоз и копър и разбира се, зехтин. Готвя разнообразно, правя и зимнина." - издаде в ефира на Днес актрисата Латинка Петрова.

Интериорът в дома на актрисата е изцяло направен от съпруга й, който е дърворезбар. Латинка показа и сервизът за кафе, който е купила заедно с Парцалев.

 "Аз съм бижу съпруга." - похвали се актрисата.

 

fallback
fallback