fallback

Защо Левски би Черно море

Гол 23/10/2015 част 1

24.10.2015 | 12:01

Борис Касабов, Томислав Русев и Николай Александров коментират мача Левски-Черно море 1:0. Имаше ли възможност за дузпа за Левски или за Черно море. Гледайте коментарите за трите мача със спорни ситуации и пряко включване от Герена на Ваня Симонска. в предаването на телевизия Bulgaria ON AIR на 23/10/2015.

Трудно е получим дузпа на Герена, каза защитникът на Черно море Стефан Станчев в пряко включване от Герена след мача срещу Левски:

„Всички сме разочаровани, че загубихме този мач. Излязохме за победа. Не съм съгласен, че не сме организирани, просто в първото получверем им отдадохме инициативата. Не умишлено. Просто Левски игра по-активно, ние не разигравахме.

Възможно най-лошото развитие се получи в последната минута на първото полувреме – получихме гол от корнер – това ни е единствената сериозна грешка за целия мач“.

Целият отбор играе както в защита, така и в атака. Имахме си нашите положения. Имахме една ситуация за дузпа, не съм я видял, но ни е ясно, че в тази минута на Герена някой да хване топката“.

Вижде коментарите от студиото. Гледайте и втората част на предаването с коментарите за ЦСКА.

 

fallback
fallback