Преди Черно море – Левски

Гол, 7 август 2015, част 2

08.08.2015 | 09:22
Преди Черно море – Левски

Томислав Русев, Ники Александров и Борис Касабов (пряко на телефона) изразяват очакванията си за предстоящия мач между Черно море и Левски във второто полувреме на Гол от 7 август 2015 година.

Гол започва втората част с министъра на здравеопазването Петър Москов. През седмицата той се появи на пресконференция с фланелка на Арсенал. Това стана ден след победата на артилеристите над Челси. Отговорът от Лондон обаче не закъсня…

След това Борис Касабов се включва на живо и коментира положението на Левски.
За плавен преход към Евротурнирите поглеждаме към емблемата на албанския Шкендербеу. Тя поразително прилича на едно друго лого. Кой ли от кого е „взаимствал”?

По-нататък водещите коментират победата на Астана над ХИК, класирането на казахстанския отбор в плейофите на Шампионска лига и двубоя между Партизан и Стяуа.
Накрая правят равносметка на прогнозите от миналата седмица.

Какво очакват Томислав Русев, Ники Александров и Борис Касабов в предстоящите седмици? Кой води в класирането? Какъв е отговорът на нашата Facebook загадка – кой е двойникът на комика Еди Грифин?

Гледайте втория сегмент на Гол по Bulgaria ON AIR:
Не пропускайте и първото полувреме на Гол. В него се анализира сложното положение на ЦСКА и всички последни новини за червените.
Гол се излъчва всеки петък от 21:00 до 22:00 в ефира на Bulgaria ON AIR!