fallback

Драмата в ЦСКА

Гол, 7 август 2015, част 1

08.08.2015 | 09:14

Томислав Русев и Ники Александров коментират сложната ситуация около ЦСКА в първата част на Гол от 7 август 2015 година.

Те анализират интервюто за Дарик и Gong.bg на Гриша Ганчев за проблемите с ЦСКА, в което отрече спекулациите от началото на деня, че няма да има мач между ЦСКА и Струмска. Накрая официалното съобщение на БФС отложи двубоя до оповестяване решението на Правната комисия на БФС.

В предаването показахме и любопитно видео как на пресконференция с Рафа Бенитес, Синиша Михайлович и Маурисио Почетино, Хосеп Гуардиола направо се вцепенява. Явно се сеща за нещо, което го кара да изгуби ума и дума. Какво втрещява наставника на Байерн Мюнхен до такава степен?

Водещите коментират и как Монтана спря Лудогорец след 1:1. Разглеждат спорната дузпа за Лудогорец и играта на двата отбора.

За край на първото полувреме Гол показа интересен клип с Кристиано Роналдо. Звездата на Реал Мадрид се дегизира като скитник и прави футболни трикове на един мадридски площад.

Не пропускайте и втория сегмент на Гол по Bulgaria ON AIR! Борис Касабов се включва от морската ни столица преди Черно море – Левски и споделя очакванията си.

 

fallback
fallback