Красимир Балъков в Гол на 10 юли 2015

11.07.2015 | 00:25
Красимир Балъков в Гол на 10 юли 2015

Красимир Балъков говори ексклузивно в първата част на предаването за спорт по Bulgaria ON AIR, Гол с Томислав Русев, Борис Касабов и Николай Александров на 10 юли 2015. Тема на разговор беше подадената от Красимир Балъков оставка по-рано на 10 юли 2015.

Още по темата

След това водещите продължиха с коментар за отпадането на Литекс от Лига Европа. Тримата не пропуснаха да обсъдят победата на Берое, както и очакванията за Лудогорец и Черно море.

Не липсваха и традиционните футболни шегички. Това стана чрез рубриките "Автогол на седмицата", "Спукване на седмицата" и един по-нестандартен начин за заснемане на мач. Не пропускайте и втората част в шоуто с водещи Николай Александров, Борис Касабов и Томислав Русев.
Ето и за втората част:


"Гол" продължи с анализ на мача ЦСКА - Спартак Плевен. След това водещите по двама коментираха актуалните теми в рубриката "Къс пас". Нови лица поеха Локомотив София, така че и на този тим бе отделено нужното внимание. Томислав Русев, Борис Касабов и Ники Александров говориха също за Левски и бъдещето на отбора в А група. Не пропуснаха и да прогнозират мачовете от предстоящата седмица.Ники Александров води с преднина от само 1 точка. Не пропускайте да гледате "Гол" всеки петък от 21:00 до 22:00 в ефира на Bulgaria ON AIR!

Вижте записа от първата част на предаването.

Гледайте и втората част на предаването.