Водещата на Boec.bg Десислава Джерманска тича в подкрепа на хората с гръбначни увреждания

03.05.2019 | 09:22
Водещата на Boec.bg Десислава Джерманска тича в подкрепа на хората с гръбначни увреждания

Водещата на единственото предаване за бойни спортове и изкуства в българския ефир Boec.BG Десислава Джерманска ще се включи в благотворителен маратон в подкрепа на хората с гръбначни заболявания. Той ще се проведе на 5 май, от 14 часа, a стартът ще бъде даден в езерото „Ариана“. Цялото трасе е с дължина 5,01 км, но всеки участник ще може да избяга толкова километри, за колкото е подготвен.

Благотворителният маратон е част от световната кампания Wings for Life World Run, която обединява целия свят в един ден час в името на една кауза - гръбначните заболявания да станат напълно лечими. Зад нея застава и Деси Джерманска.

 „Животът ни е низ от движения и дела. Най-важното е да гледаме напред и никога да не спираме своя полет“, казва водещата на Boec.BG по Bulgaria ON AIR

Десислава е и главен редактор на един от най-четените специализирани сайтове за бойни изкуства и спортове – Boec.bg, който е част от водещата Investor Media Group. Тя обича спорта още от дете, а виновникът за това е баща й. Той е спортувал много, а с майката на Десислава са били и алпинисти. Затова и тя самата разбира необходимостта от това понякога човек да предизвика себе си и възможностите си в името на нещо по-голямо. Затова и се включва в кампанията Wings For Life World Run 2019.