Q&A с Клара Маринова, 15.10.2016 I част

Q&A с Клара Маринова, предаването в което няма забранени въпроси и търсим верните отговори

17.10.2016 | 13:57 Редактор:
Q&A с Клара Маринова, 15.10.2016 I част
Q&A с Клара Маринова, 15.10.2016 I част

В първата част от предаването гости са икономистът Ангел Марчев и политологът Иван Начев.

Изводите от кандидат-президентската кампания и направените послания към избирателите, поведението на кандидатите и защо няма открити дебати между кандидатите?

Изводи от външнополитическите изяви на премиера. Успя ли да се наложи като авторитетна международна фигура?

Защо образовани и умни наши сънародници не могат да се реализират тук и продължават да напускат страната? В същото време все повече чуждестранни, а и български, инвеститори са спъвани от липсата на квалифицирана и можеща работна сила.

Напрежението в света продължава да ескалира. Отношенията между Русия и САЩ продължават да се влошават. Накъде върви светът? Доколко опасни са заплахите и опасностите?

Можете да видите отговорите на участниците в прикаченото видео:

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
АННА БОТЕВА
преди 9 месеца
" Защо образовани и умни наши сънародници не могат да се реализират тук и продължават да напускат страната? В същото време все повече чуждестранни, а и български, инвеститори са спъвани от липсата на квалифицирана и можеща работна сила" ....Защотож политическата ни класа ....не е "класа" ....Това е сбирщина от елементарно-хитри - бандити. ..... " Без вкус и мирис" ....но , силно ВОНЯЩИ в морално отношение. Най голямата трагедия за България е повсеместното отчаяние и индеферентност ... Сигнализирай за неуместен коментар