Q&A с Клара Маринова, 30.07.2016 II част

Вие сте с предаването “Q & A с Клара Маринова”. Тук няма забранени въпроси, търсим верните отговори

01.08.2016 | 12:56 Редактор: Красимир Лаков
Q&A с Клара Маринова, 30.07.2016 II част

Във втората част от предаването гостеуват политиците Цвета Караянчева, депутат от ГЕРБ и Красимир Янков, депутат от БСП лява България.

Успяхте ли да реализирате законодателната си програма? Впрочем, кого и как обслужва тя? Много внимание отделихте на Изборния кодекс. Защо? Харесвате ли го и доволни ли сте от своя продукт? Защо толкова много забавихте определянето на вашата кандидат - президентска двойка, с което рязко скъсихте времето за обсъждане и възможността за нашия информиран избор?  Предстоят Ви срещи с избирателите по региони. Как ще им отговорите на въпроса: “Защо не живеем добре, както заслужаваме ние, българските граждани?”

През последния политически сезон БСП имаше важен форум, на който бяха избрани нови председател и ръководство. Можете ли да твърдите, че това е добрият, перспективният, печелившият ход за българските социалисти?

Предстои най-важното политическо събитие на 2016-та у нас - президентските избори. На какво и на кого залага БСП, за да се представи успешно? Ще спечелите ли доверието на българските избиратели или пак ще регистрирате поредна загуба?

Втората част от предаването можете да видите в прикаченото видео: