Q&A с Клара Маринова, 23.07.2016 II част

Предаването “Q & A”. Тук няма забранени въпроси, търсим верните отговори.

26.07.2016 | 13:27 Редактор: Красимир Лаков
Q&A с Клара Маринова, 23.07.2016 II част

Във втората част на предаването гостуват политиците Александър Ненков от ГЕРБ и Атанас Зафиров от БСП. Двамата отговаряха на въпросите:

Парламентарната група на “БСП лява България” внесе проект за решение за отмяна на решението от 29 март 2012 година, с което се прекрати изграждането на ядрена централна площадка “Белене”. Как оценявате това - като подадена ръка на БСП към ГЕРБ или като опит за поредно предизвикателство от опозицията към управляващото мнозинство?
Бум от догадки, прогнози и коментари предизвика заканата на премиера да напусне властта, ако загубите президентските избори. Това е очевидно сериозно предупреждение към вас, към партията ГЕРБ и нейните избиратели. Стреснахте ли се и как ще отговорите на лидера си?
След поредната терористична атака в Ница - опасенията за ограничаване на гражданските права в предложения проектозакон за борба с тероризма сякаш минават на заден план. Готови ли сме всички да жертваме нашите права за сметка на сигурността?
БСП поиска рестарт на проекта “Белене”. Реално ли е изграждането на втора атомна електроцентрала у нас или просто провокирате управляващите?
Борисов и Нинова взаимно се призоваха лично да се кандидатират на предстоящите президентски избори. Лидерска “закачка” или сериозни намерения за “премерване на силите” между двамата “първи” се крие зад това предложение?

Можете да видите втората част от предаването в прикаченото видео: