fallback

Q&A с Клара Маринова 1 част, 26.09.2015

В студиото на България он еър с предаването “Q & A” с Клара Маринова, в което няма забранени въпроси и търсим верните отговори.

29.09.2015 | 11:29 Автор: Красимир Лаков

Гости в това издание на предаването са политолозите Борис Попиванов и Анастас Стефанов, както и икономистът доц. Георги Чанков. С включване по скайп в предаването участва и депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев, зам. председател на 43-то НС. Сред основните теми обсъждани в първата част на предаването са:

Местните избори и съпътстващият ги референдум, като най-значимото събитие на 2015-та за България. Може ли изборите да се превърнат в хвърлен “камък в блатото”, който да предизвика пръски, концентрични кръгове в иначе твърде вялото, неемоционално, есенно политическо настроение? Защо ситуацията в навечерието на изборите изглежда сякаш всичко около резултатите е известно, предварително решено, почти нагласено? Властта изглежда стабилна, самоуверена, без големи предизвикателства пред себе си. Това е на повърхността, а по-дълбоко? Какво е състоянието на партиите и коалициите, изградили управляващото мнозинство? Вижте отговорите на Димитър Главчев и на гостите в студиото в записа на първата част от предаването. В нея участниците говорят и за предстоящите промени в Конституцията, за десницата и за "безидейната" опозиция, за ролята на ДПС. Всичко това вижте в записът на първата част от предаването:

 

fallback
fallback