fallback

Q&A с Клара Маринова, 01.06.2015 IV част

В студиото на България он еър с предаването “Q & A с Клара Маринова”, в което няма забранени въпроси и търсим верните отговори.

02.06.2015 | 09:43 Автор: Красимир Лаков

Гости на 1 юни в предаването Q&A с Клара Маринова" са политолозите Юлиана Гаджева и Димитър Ганев, както и икономистът Георги Чанков. В последната част от предаването гостите дискутират проблемите на ФИФА и поставят своите въпроси към зрителите на предаването.

Светът отново е футбол! Без важни мачове и виртуозни отигравания, но със свирепата акция на Главния прокурор на САЩ срещу ФИФА. Арестувани “за рекет” са 14 от “топ” функционерите на най-разпространената игра. Какво става във и със ФИФА? Защо САЩ така настървено нападнаха независимата международна футболна организация? Защо “Интерпол” и “Европол” не работят по случая? Защо национални структури от една държава извършват следствени действия и арести на територията на друга държава? Пак ли политиката се намесва пряко в спорта? Защо шефовете на футбола се разделиха на САЩ и Европа срещу Азия, Африка и Южна Америка? В крайна сметка, какво е бъдещето на независимите международни организации, щом една страна си позволява да се меси така грубо в тяхната работа?

Вижте отговорите на тези въпроси, както и какво запитаха зрителите гостите в предаването в прикаченото видео:

 

fallback
fallback