Q&A с Клара Маринова 30.03.2015-I част

В студиото на България он еър с предаването “Q & A” с Клара Маринова, в което няма забранени въпроси и търсим верните отговори.

31.03.2015 | 09:14 Редактор:
Q&A с Клара Маринова 30.03.2015-I част
Q&A с Клара Маринова 30.03.2015-I част

Гости в това издание на предаването са: Страхил Делийски, политолог, Юлиана Гаджева, политолог и Лъчезар Богданов, икономист. В тази част от предаването в студиото се дебатират въпросите - Загива ли “лявото” (разбирайте БСП)? Развива ли се “дясното” (разбирайте ГЕРБ)? Световните тенденции за размиване на границите между политическите “ляво” и “дясно”; идейният вакуум, т. е. липсата на реални “леви” и “десни” алтернативи за развитието на обществото.

Бедността е друга от темите засегнати в тази част на предаването. Това категорично е един от най-жестоките проблеми у нас сега. Не само специалисти правят този извод. Статистиката е неумолима. Всеки пети в България е беден. Близо 700 000 души са застрашени от т. нар. “дълбока бедност”.

Европейският съюз готви комуникационно затъмнение на Русия! Ще създава екип от международни експерти, които да се противопоставят на информацията, разпространявана от Кремъл, определяна от много хора в Европа като част от хибридната война - това е друга от темите дискутирани в студиото на Q&A с Клара Маринова. Може да видите първата част от предаването в прикаченото видео: