fallback

Нов тип партита в Planet Club

Всеки последен петък на месеца, софийският клуб организира пищно шоу с различна тематика

17.03.2016 | 15:27 Автор: Ирина Георгиева

Веригата Planet Club представя серия партита AfterMidnight. Всеки последен петък на месеца, софийският клуб организира пищно шоу с различна тематика.

Концепцията е взаимствана от клубовете в Ибиза – където всяка вечер през летния сезон поразително красиви танцьори и артисти разгорещяват тълпата. Planet обаче отива по-далеч: освен екзотика, красота и технически ефекти в осветление и декор, българският клуб търси начин да включи и крайния клиент. Всеки месец, тематичен спектакъл изкушава не само с професионални артисти, но и с възможността клиентите да участват в интерактивни игри. 

Февруарската тема беше Casino – във вечерта на 26 февруари, професионални крупиета предложиха възможността за печалба в една от трите игри. Още от входа, клиентите получаваха Planet-жетон, който определи участието им в рулетка, зарове или карти. След като се снимаха във фото-корнърите, посетителите бяха насочвани към съответната игра. 

Датата на следващия AfterMidnight e 25 март - тогава темата е Irish True. Феи, джуджета и приказни герои, ще изненадват в нощта, вдъхновена от St. Patrick’s Day. Входът на партито е 10 лв. но желаещите могат да си вземат гривна, осигуряваща безплатен вход от Сердика център на 19 март от 17 ч.

Идеята е българите да са по-активни и да имат възможността да изживеят нов тип емоции. Самият спектакъл започва в полунощ. Музиката е от DJ Danny и Max(BG), а танците от балет Нова.

Телефон за резервация 0899993942

fallback
fallback