Вземи новия Samsung Galaxy S24 FE на супер цена с план от А1

09.10.2024 | 11:53 Редактор:
Вселена от AI възможности.
Вселена от AI възможности.

Най-новият Samsung Galaxy S24 FE вече е наличен в магазините на А1 и онлайн на A1.bg. Устройството може да бъде закупено на лизинг с план Unlimited Ultra на супер цена от 39,98 лева на месец или срещу 829,99 лева в брой. Fan Edition серията на флагманския модел се предлага в различни вариации на паметта и няколко стилни цвята.

Ето и някои от впечатляващите характеристики на Galaxy S24 FE:

Зашеметяващи кадри

Samsung Galaxy S24 FE разполага с най-мощната камера досега, използвана в серията Galaxy FE. Моделът е снабден с тройна система от камери, състояща се от 50MP основна, 12 MP широкоъгълна и 8MP телефото камера, както и 10-мегапикселова предна камера за селфита. Благодарение на пакета с инструменти с изкуствен интелект ProVisual Engine от Galaxy, устройството предоставя възможност за подобрение на кадрите с още по-ясни детайли и ярки цветове. Сега запечатването на любимите моменти дори при слаба осветеност или от голямо разстояние не е проблем. Моделът разполага с множество функции за по-добро фотографско изживяване, сред които Nightography, Generative Edit, Portrait Studio и други. С Photo Assist функцията лесно можеш да местиш, преоразмеряваш или триеш цели обекти от твоите снимки и да превърнеш случайните кадри в произведения на изкуството. А с функцията Instant Slow-mo можеш да добавиш забавен каданс във вече заснети видеа в галерията.

Вселена от AI възможности

Моделът е зареден с разнообразни AI функции за улеснение на ежедневните задачи или работа, обработка на кадри или просто за забавление. Сред тях са Circle to Search, Interpreter, Live Translate, Chat Assist, Browsing Assist, Note Assist и други. Възползвай се от гласови преводи в реално време при разговор на чужд език с Live Translate или разполагай с личен преводач по всяко време с Interpreter. Лесно можеш да откриеш обект от снимка с интегрираната AI функция Circle to Search, а в моментите, когато нямаш време за четене на дълги статии – с Browsing Assist получаваш цели резюмета и преводи на уеб страници.

Забавлявай се и със Sketch to Image, което ти позволява да рисуваш върху снимка от галерията или дори да скицираш изцяло нова визия. С помощта на AI твоите идеи се трансформират в чисто ново, реалистично изображение само с няколко плъзгания по екрана. ​

Здравина и стилен дизайн в едно

Samsung Galaxy S24 FE е защитен от Corning® Gorilla® Glass Victus®+ стъкло, което покрива и лицевата страна, и гърба на смартфона, гарантирайки повече здравина и сигурност при удари. Устройството разполага и с IP68 рейтинг за устойчивост на прах и вода. Освен за издръжливост, от компанията са се погрижили и за външния вид на модела. С по-тънка рамка, удобен за ръката захват и стилен дизайн, допълнен от красиви цветове – синьо, графит, мента, жълто.

До края на октомври Samsung Galaxy S24 FE е наличен с двугодишен договор за план Unlimited Ultra срещу 39,98 лева на месец или срещу 829,99 лева в брой в магазините на телекома и онлайн на A1.bg.