0% лихва по кредитните карти от Fibank до края на 2024 г.

Те са без годишна такса за първата година

17.09.2024 | 13:50 Редактор:
ПИБ предоставя възможност за изцяло дистанционно кандидатстване за кредитна карта.
ПИБ предоставя възможност за изцяло дистанционно кандидатстване за кредитна карта.

До края на 2024 г. Fibank (Първа инвестиционна банка) ще издава кредитни карти Visa и Mastercard с 0% лихва. В новата промоция на банката участват кредитните карти на двата бранда, издадени до 31.12.2024 г.

Картите ще бъдат с 0% лихва за първите три отчетни периода от датата на издаване, при условие че клиентите са заплатили минималната погасителна вноска и нямат просрочени плащания повече от 30 дни от датата на падежа на всяко дължимо плащане към банката.

Друго основно предимство на кредитните карти от Fibank е, че са без годишна такса за първата година, като при активно използване на картата и достигане на определен лимит плащания с нея, клиентите няма да дължат такса и за всяка следваща година. Първа инвестиционна банка не начислява такси и за кандидатстване, и издаване на кредитните карти.

Клиентите на Fibank получават и допълнителни услуги, сред които:

•    Бонус програма cashback: до 1% (до 250 лв.) по карта в рамките на 6 месеца;

•    Безплатна застраховка „Пътуване в чужбина“ от Generali;

•    Бонус програма с booking.com за 3% cashback за всяка резервация.

Клиентите имат пълен контрол над картите си по всяко време през мобилното приложение на банката - My Fibank, като имат възможност напълно сами да променят лимитите по картите си, да ги замразят или блокират при необходимост. Картите могат да бъдат дигитализирани както в My Fibank, така и в други мобилни портфейли - Apple Pay, Google Wallet (Fitbit Pay) и Garmin Pay.

ПИБ предоставя възможност за изцяло дистанционно кандидатстване за кредитна карта - през сайта на банката или дигиталното ѝ банкиране, както и във всеки офис на банката в цялата страна. Дигитализацията, броят трансакции и сигурността на плащанията с карти от Fibank правят банката лидер в картовите разплащания през последните 15 години по обем трансакции в търговските обекти с кредитни карти в България.

Пълните условия на промоцията са публикувани на сайта на банката: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/aktualno/vzemete-kreditna-karta-ot-fibank