fallback

През септември А1 предлага смартчасовници и безжични слушалки Huawei на цени, започващи от 1,99 лева на месец

17.09.2024 | 11:52 Автор: Искра Ангелова

През септември А1 прави технологиите и модата още по-достъпни с промоция на избрани модели смартчасовници и безжични слушалки от Huawei. Смартаксесоарите могат да бъдат взети на лизинг на цени, започващи от 1,99 лева на месец за 24 месеца с план Unlimited Ultra. Част от селекцията са часовници от сериите Huawei GT4, Huawei GT 3 и Huawei FIT2, както и безжични слушалки Huawei FreeClip, Huawei FreeBuds 6i, Huawei FreeBuds Pro 2 и други.

Ето някои от моделите, част от кампанията:

За любителите на смартчасовници

Huawei GT4 предоставя на потребителя всичко, от което се нуждае в своето забързано ежедневие, по време на спортни активности или друг повод. Смартчасовникът се предлага в разнообразни цветове и в два размера - компактният Huawei GT4 41mm за дамите и Huawei GT 46mm за феновете на по-големи аксесоари. Моделите са със стилен дизайн и богат избор от 25 000 циферблата за всеки ден, като може да създавате и свои собствени такива с персонализирани функции и цветове, така че да отговарят на личния ви вкус и нужди. Сред основните предимства на устройствата са усъвършенстваният 24-часов мониторинг на здравето, който включва функции за проследяване на сърдечната честота, количество на кислород в кръвта, качество на съня и нива на стрес. Смартчасовниците са оборудвани и с мощна батерия, която осигурява до 14 дни максимален живот за по-големият модел и до 7 дни за по-малкия. През настоящия месец Huawei Watch 4 GT4 41mm Green и GT 4 46mm Green например са налични на лизинг срещу 6,98 лева на месец с план Unlimited Ultra от A1.

Huawei FIT2 е още един модел, който е част от специалната селекция на А1 през септември. Смартчасовникът разполага с 1,74-инчов FullView дисплей и ултратесни рамки за възможно най-голямо удобство и лекота. Устройството също е снабдено с голям набор от функции за следене на здравните показатели, както и ексклузивни фитнес анимации, с които тренировките да бъдат още по-приятни. Това включва анимирани упътвания с гласов асистент за загрявка преди тренировката, както и за разтягане – след. С до 10 дни издръжливост на батерията, моделът е чудесен и за по-интензивна употреба, като само с 5-минутно зареждане собственикът на Huawei FIT2 може да го използва цял ден. Huawei FIT2 е наличен на лизинг срещу 1,99 лева на месец с план Unlimited Ultra от A1.

За феновете на безжични слушалки

Сред звездите в промоционалната селекция на А1 са безжичните слушалки Huawei FreeClip. Със специалния C-bridge дизайн с минималистична форма, слушалките са лек, удобен и стилен аксесоар. Благодарение на open-fit дизайна, ушите могат да дишат, а със самоадаптивните аудио канали вече можете да носите и двете слушалки на всяко ухо. Слушалките притежават и голяма издръжливост с изработка от високоефективна Ni-Ti сплав и са преминали редица тестове за надеждност. През септември Huawei FreeClip се предлагат за 2,98 лева на месец с двугодишен договор за план Unlimited Ultra от А1.

FreeBuds 6i са още един модел иновативни слушалки от марката, които А1 предлага на своите клиенти. Безжичните слушалки са снабдени с нежен дизайн в неповторими цветове и удобни накрайници в три размера, така че да прилягат на всяко ухо. След ключовите предимства на модела е и интелигентното шумопотискане 3.0, чийто алгоритъм е специално обучен и настроен за 34 сценария. Така слушалките дават максимално качествено потискане на странични шумове на различни нива. За моментите, в които искате да слушате музика, Huawei FreeBuds 6i разполага и с мощен бас до 14Hz и сертификация за Hi-Res аудио. Този месец моделът може да бъде закупен на лизинг от А1 срещу 2,50 лева на месец с план Unlimited Ultra.

fallback
Още от Платени публикации
fallback