fallback

Проф. Танев и проф. Недялкова за образованието като национален приоритет

Министърът на образованието и президентът на Варненския свободен университет в Полиграф

09.05.2015 | 22:00 Автор: Кармелита Тонева

Министърът на образованието проф. Танев и президентът на Варненския свободен университет проф. Анна Недялкова коментират проблемите на образованието в студиото на Полиграф със Светла Петрова на 9 май 2015.

Това издание на Полиграф изпълнява дълг към образованието като кауза, единствен и сигурен път за извеждането на нацията ни от тресавището на разрастващата се безпросветност, обезвереност и маргинализация.

Телевизия Bulgaria ON AIR от създаването си показва пристрастеност към тази кауза, нейната най-нова проява е големият форум на 11 май 2015 - конференцията Образование и бизнес - Финнасово образование за устойчива икономика, организиран от Bulgaria ON AIR, Investor.bg и Bloomberg TV, със специален гост проф. Стив Ханке от университет Johns Hopkins.

Финал на телевизионната кампания, предшестваща форума, е дискусията с министъра на образованието и науката проф.Тодор Танев и проф.Анна Недялкова, президент на Варненския свободен университет ”Черноризец храбър” и един от водещите лектори на конференцията.

 

fallback
fallback