fallback

Калина Константинова: Хартиените бюлетини-служебна победа с купен вот

От ПП призоваха служебното МС да внесе Бюджет '23

03.11.2022 | 12:16

Според депутата и председател на комисията по електронно управление в парламента Калина Константинова с бързи темпове вървим към нови избори. Коментарът й в предаването “Директно” бе повод приетото от правната комисия в Народното събрание предложението на част от партиите да се върне хартиената бюлетина. Константинова определи тези партии като "новата хартиена коалиция".

С връщането на хартиените бюлетини, на следващите избори ще видим служебна победа с купен вот, посочи още Калина Константинова и припомни, че ПП имат ясни цели в 48-Ото НС.

Президентът оцени принципността ни и начина, по който се държим. Той залага на това да можем да създадем работещо правителство, коментира консултациите при държавния глава Константинова.

Колкото до казаното от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че е възможна подкрепа за политиките, които представиха от “Продължаваме промяната”, Константинова заяви: “Виждаме безпомощност от страна на ГЕРБ. Не бихме направили никакви компромиси с принципите си и няма да участваме в коалиция с ГЕРБ”.

Според нея, а и според ПП, служебният кабинет трябва да внесе за гласуване Бюджета за 2023 година, за да се задвижат всички процедури по Плана за възстановяване.

fallback
Още от Видео
fallback