Християна Лоизу: Успехът е 1% талант и 99% труд

22.02.2016 | 12:00

За артистите няма по-голямо призвание от това да бъдат под прожекторите на голямата сцена. Лек ли е този път, от какво трябва да се лишаваш и как да намериш баланса между личен живот и работа, разказва победителяt от “X фактор” – Християна Лоизу в предаването на Ирина Белчева  „Десет“ .

Ето кои са 10-те стъпки към голямата сцена:

Талант от ранна детска възраст – Много години съм се опитвала да си спечеля признание за това, че съм певица. Пея от 12 годишна възраст и това е моментът, в който музиката стана моето призвание.
Крачка към нова държава – Обичам България като мой дом. Приеха ме добре, научих езика и искам да се реализирам тук.
Предизвикателствата на непознатото – Липсваше ми семейството. Имало е моменти, в които съм искала да се прибера у дома, но когато вземеш такова решение, няма как да се откажеш. 
Опера срещу поп – Операта е свързана с антична Гърция. Уважавам историята и за мен тя е феномен. Искам и професионално да се занимавам с опера.
Подкрепа от близките –Семейството ми беше тук за финала на предаването. Не се чувствам по-малко кипърка, но се чувствам и толкова българка.
Любовта като стимул – С приятеля ми сме заедно 3 години. Благодарение на него се явих в Х фактор, благодарение на него съм и тук днес.
Щипка късмет – Късмета винаги го има до някаква степен , но успехът е късмет и талант 1% , 99% са труд.
Популярността като начин на живот – Харесва ми, приятно е, а за жълтата преса…просто някои хора обичат да говорят без да знаят, затова не им обръщам внимание.
Подкрепа в проектите – Това е голям старт за мен, намирам подкрепа и от близки и от Саня, сега работим върху нов сингъл.
Бъдеще на международна сцена – Бих пяла както на български, така и на гръцки, може и на двата едновременно! 

Повече по темата вижте в следващото видео.