fallback

ДБГ остава в управлението

14.12.2015 | 14:00

Движение България на гражданите остава в управлението на страната. Това стана ясно от позиция на партията, оповестена пред медиите. Решението идва два дни след като ДСБ обяви, че излиза в опозиция заради орязаните промени в конституцията, но здравният министър Петър Москов остава в кабинета за сметка на поста си в партията. Предварителната позиция на СДС също е ясна - сините няма да се оттеглят от кабинета. Утре върховният орган на Реформаторския блок ще определи дали единен блокът излиза от властта или остава.

"ДБГ ще предложи на всеки от народните представили в парламентарната група на РБ да се присъедини към декларацията,че подкрепя управленските приоритети в следващата половин година. Така ще потвърди ангажиментите си към блока и към управляващата коалиция", заяви вицепремиерът и лидер на ДБГ Меглена Кунева.

"ДБГ ще предложи на всеки от народните представили в парламентарната група на РБ да се присъедини към декларацията, с което ще потвърди ангажиментите си към блока и към управляващата коалиция", заяви вицепремиерът и лидер на ДБГ Меглена Кунева.

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2015-12-14/kuneva-predlaga-deputatite-ot-rb-da-podkrepyat-upravlenskite-prioriteti  

fallback
Още от Видео
fallback