10 звездни ПР гафа по пътя към славата

13.12.2015 | 11:13

На какво са готови звездите, за да бъдат популярни и кои са най-големите гафове по пътя към славата? В студиото на предаването “Десет” гостува ПР експертът и тънък познавач на звездите и техните възходи и падения - Мартин Райков.

 

Когато става въпрос за концерти и спектакли, хората плащат немалки суми за билети, за да видят любимите си звезди. Невинаги обаче виждат онова, за което са отишли - неадекватно поведение на сцената от страна на много известни изпълнители и звезди, закъснения, видимо нетрезво състояние, неадекватни поздрави към публиката, уж „неволни“ падания и какво ли още не. И това е само един от гафовете на известните - „мистериозни“ катастрофи и инциденти понякога са единствено и само в името на пиара. За съжаление обаче понякога високите скорости са пагубни, както в случая с Пол Уокър.

 

Популярните също често не си плащат налозите и се забъркват в скандали с данъчните. Жерар Депардийо даже стана руски гражданин, за да избегне данъците във Франция.  Кариерата на холивудската звезда Уинона Райдър пък западна, след като бе хваната в магазин да краде вещи на стойност шест хиляди долара. Звездата твърдяла, че просто е забравила да плати.

 

10 ЗВЕЗДНИ ПР ГАФА ПО ПЪТЯ КЪМ СЛАВАТА

 

1. НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ НА СЦЕНАТА

2. ЗЛЕ ИЗМИСЛЕНИ ПР СТРАТЕГИИ

3. “НЕВОЛНО” РАЗГОЛВАНЕ НА СЦЕНАТА

4. “МИСТЕРИОЗНИ” КАТАСТРОФИ

5. ИЗМИСЛЕНИ ИНТИМНИ ВРЪЗКИ И БРАКОВЕ

6. МОДНИ ПР ГАФОВЕ

7. НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ И НАРКОТИЦИ

8. НЕПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИ, ДАНЪЦИ И КРАЖБИ

9. РИАЛИТИ ПРЕДАВАНИЯ

10. СИЛАТА НА ДОБРИЯ ПР

 

Вижте повече в следващото видео.