fallback

Певицата Нели Рангелова и психолога Маги Ангелова в ДНЕС

Тези и още интересни гости и теми в предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR

19.05.2016 | 13:53 Автор: Ирина Георгиева

От Константина Живова

Естествено учене

Какво означава естествено учене? Как работи едно демократично училище и с какво естественото учене е по-различно и може не само да върне интересът на децата, но и да ги направи бъдещи творци на собствения си живот? За всичко това водещата на предаването ДНЕС Константина Живова си поговори с първия си гост Гаяне Минасян.

Възможно е да промени процеса на учене и в България, смята той. За преживянията и впечатленията на Гаяне в Израел и какъв пример дават техните демократични училища?

По-добра връзка с партньора и как да бъдем мъдри родители - Мисията Възможна

Как да подобря връзката с моя партньор и как да бъда мъдър родител? Това са въпроси, които вълнуват всеки, търсещ хармонична връзка и разбирателство със своите деца. Други от нас все още нямат връзка и чакат бъдещите си деца, но търсят знание как да бъдат успешни в привличането на любовта и отглеждането на децата. По темата ни гостува известната психоложка Маги Ангелова. 

Любовта трябва да се подклажда всеки ден с малки жестове. Прегръдка,  мило съобщение или дребно подаръче правят половинката щастлива и това държи любовта жива.

Варненка шофира без ръце, с 100 км/час и крак през прозореца

Скандално клипче на варненка предизвика дискусии в социалните мрежи. Позиция по темата изказа и Ивайло Иванов - Играта. Какво го провокира и трябва ли да обърнем сериозно внимание на такива ситуации, ще си поговоря лично с него, Ивайло Иванов-Играта.

Рап изпълнителя Играта се обърна към Дени Иванова, момичето от скандалното видео и я призова да се извини и да си вземе поука. 

Токчета

"Токчета" е съвместен проект на Нели Рангелова с  Димитър Туджаров – Шкумбата. Комикът и изпълнителката са приятели от 30 години, през които двамата  реализират  много съвместни концерти. "Токчета" е втори дует на Нели и Шкумбата.

Нели Рангелова сподели, че да работиш с Шкумбата винаги е много забавно. Една от големите мечти на певицата е да пее на една сцена с Арета Франклин. Все по-често се връща в родния си град, където е близо до нейната майка. Тъгата, която не може да забрави е загубата на баща й.

Сезонът на сватбите

Сезонът на сватбите е в разгара си. Всички дами се вълнуват каква рокля да изберат и какви са последните модни тенденции. За да бъдем полезни и да улесним бъдещите младоженци искам да поканя при мен в студиото дизайнерът Христо Чучев, с който да представим неговата последна колекция "Силует".

Хит на сезона в булченските рокли е дантелата. Голи гърбове и дълги воали са предпочитан акцент в булченските тоалети.

 

fallback
fallback