„Армеец“ удължи срока за подаване на сигнали от градушката на 8 юли

Сигналите могат да бъдат подавани до 15 август 2014

24.07.2014 | 17:42 Редактор: Мариета Иванова
 „Армеец“ удължи срока за подаване на сигнали от градушката на 8 юли

Застрахователно дружество „Армеец“ удължи срока за подаване на сигнали от градушката на 8 юли 2014 година.

Срокът за завеждане на щети след природното бедствие в района на София се удължава до 15 август 2014г., включително.

Считано от 24 юли 2014 г., се преустановява приемането на уведомления за щети на МПС по електронен път. Претенциите следва да се заявяват в центровете за регистрация на щети в гр.

София, с адреси – ул. „Жолио Кюри“ No 20, бул. „Сливница“ No 425 и ул. „Бяло поле“ No 8Д или в ликвидационните центрове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Перник, Благоевград, Казанлък, Плевен, Хасково, Габрово и Ловеч.

При регистриране на щета на МПС е необходимо да се представят попълнен формуляр Уведомление за щета, който може да бъде изтеглен сайта на дружеството www.armeec.bg,

секцията „Помощ при щета“, документ за собственост и действащата по време на събитието застрахователна полица.

Уведомления за щети по застраховки на имущества може да се представят в изброените ликвидационни центрове или да се изпращате на адрес claim.property@armeec.bg.

Клиентите на дружеството могат да получат информация и съдействие от денонощният контактен център на телефон 0700 1 39 39, да пишат на електронната поща office@armeec.bg, както и да ползват онлайн услугите за проверка състояние на щета в корпоративния сайт.