Потребителски кредити на ЦКБ

17.07.2014 | 10:10
ЦКБ Потребителски кредити


Сбъднете желанията си с потребителските кредити на „Централна кооперативна банка”

Как да осъществите своите желания сега, без да ги отлагате непрекъснато за бъдещето?
„Централна кооперативна банка” ви предлага богато разнообразие от потребителски кредити със специфични условия, в зависимост от вашите нужди и от това в какъв етап от живота си се намирате.

Предложенията на банката за потребителски кредити се отличават с едни от най-изгодните параметри на пазара, които да удовлетворят точно вашите желания.

Размерът на отпусканите суми достига до 50 000 лева или равностойността им в евро и щатски долари, както е при Стандартен потребителски кредит, кредит „Днес” и кредит „Доверие”. Ако се нуждаете от парично решение в по-малък размер и с кратък срок на отпускане, за вас е Бърз потребителски кредит „Комфорт”, който е за суми до 3 000 лева и с отговор на искането за кредитиране до 3 часа.

Лихвените проценти на потребителските кредити от „Централна кооперативна банка” са едни от най-ниските в момента, като започват от 8%, а срокът за изплащане може да достигне 10 години.

Специални кредитни предложения има и за пенсионерите и студентите, с които да разрешат настоящите си нужди като покриване на сметки (Кредит за пенсионери и Бърз пенсионерски кредит „Топлина”) или инвестиране в по-нататъшно образование (Студентски кредити).

ЦКБ АД предоставя възможност и за кредит без поръчител до 25 000 лева.  Допълнителна информация за разнообразните потребителски кредити и овърдрафти, предоставяни от банката, може да бъде намерена на www.ccbank.bg, както и в най-близкия клон на „Централна кооперативна банка”.