„Централна Кооперативна Банка” с промоционални условия за ипотечен кредит „Дом за теб”

10.07.2014 | 09:44
„Централна Кооперативна Банка” с промоционални условия за ипотечен кредит „Дом за теб”

„Централна Кооперативна Банка” с промоционални условия за ипотечен кредит „Дом за теб”

„Централна Кооперативна Банка” обяви промоция в лихвения процент за ипотечен кредит „Дом за теб” – в момента фиксираната лихва за първата година е само 4,4%.

Лихвата за оставащия период на кредита също е изключително атрактивна. Предложението е валидно за клиенти, подали искане за кредитиране до 15.07.2014 г.

 

Кредитът е подходящ за всеки, който планира закупуване на жилище или  ремонт на имота. „Дом за теб” предоставя опция и за рефинансиране на ипотечни кредити, отпуснати от други банки, с цел покупка на имот и довършителни работи, а процентът за кредитиране е до 85% от оценката на жилището.

Годишният лихвен процент за кредити в евро след първата година е от 6,4% до 6,9%, а за кредити в лева - от 6,5% до 7,9%, в зависимост от финансовия профил на клиента.

Изискванията за клиента са да получава доходите си по сметка в ЦКБ АД и сумата от всички кредитни задължения на домакинството да не надвишава 60% от доказания нетен месечен доход.

Остатъчният нетен месечен доход трябва да бъде минимум 250 лв. на член от семейството след приспадане на всички дължими месечни вноски към кредитни и лизингови дружества, включително вноската по искания кредит.

Последното условие е за заплащане на поне две битови сметки чрез услугата „Абонамент за периодични сметки”.

За периода на промоцията не се дължи такса за подаване на искане, а комисионът за управление е 1,50% (еднократно при отпускане) и 0,50% за всяка следваща година върху остатъка от дълга. При предсрочно погасяване със собствени средства таксата отпада.

Всеки може сам да пресметне размера на месечната си вноска като използва калкулатора за ипотечен кредит „Дом за теб”, публикуван на сайта на банката – www.ccbank.bg.