"Как мислите?" Правила за участие във Facebook томболата на Bulgaria On Air /2015/

08.12.2014 | 16:25

 

"Как мислите" – правила за участие във Facebook томболата на Bulgaria On Air 2015

Задаваме ви задаваме въпрос с 4 възможни отговора. Целта е да научим какво мислите по дадена тема.

В понеделник следващата седмица се тегли томбола, която излъчва един от участниците. Той получава награда от спонсора на анкетата за седмицата.

Името му се публикува на сайта bgonair.bg и на ФБ страницата на Bulgaria On Air.

Въз основа на събраните мнения от вашите отговори, ще публикуваме резултатите от анкетата на сайта bgonair.bg.

Кажете как мислите, гласувайте на фейсбук страницата на Bulgaria On Air и имате шанс да спечелите седмичната награда на спонсора на анкетата.

Условията на анкетата вижте тук.

 

Анкета 2015

Седмица 19-26 ноември 2015 - Наградата са два билета за спектакъла 15 години трупата на Нешка Робева, осигурени от Жокер Медиа. Наградите.


1
1 rate up comment rate down comment 0
stru@abv.bg
преди 9 години
Проблемите с Мизия и КТБ са най-важните и най-актуални за разрешаване от държавата в настоящия момент. Причините и за двата кризисни случаи са некадърното управление и престъпно бездействие на държавните институции. И тъкмо затова последните заедно с всички медии се опитват ( и то много успешно!) да внушават, че причините са външни, природни, необичайни и всякакви други, но не и най-вече по вина на държавните институции, тъй като в противен случай държавата като най-виновният участник в тези събития ще трябва да обезпечи на 100% загубите на потърпевшите граждани и фирми!!? Нещо повече насажда се упорито и назидателно убеждението, че най-виновните са самите потърпевши, защото не са си застраховали имота - при потопа в Мизия, или защото са се полакомили от големите ливи при депозитите при проблема с КТБ??!! И въпреки тези неразумни, безотговорни, наивни постъпки на потърпевшите, държавата като майка-закрилница изплати по 300лв.!! на човек от Мизия, приюти в едно училище временно бедствуващите и им осигури за цели две седмици!! прехраната (макар,че загубите на един имот сграда и покъщнина надхвърлят 30000-40000 лева!! )!! Разбира се не са забравени и потърпевшите от КТБ! Тези от тях с гарантираните депозити ще си ги получат на 100%, но с горе-долу предвидима начална дата и продължаваща до неопределен срок (може би десетки години!!) крайна дата!! А за останалите граждани и фирми (като най-лакоми!) - каквото остане от банката след нейната разпродажба! Каква загрижена държава, какви открити, умни, човекосърдечни управляващи, какви загрижени само за човешките съдби партии, какви смели журналисти и медии търсещи само истината!!! Хак да ни е! Заслужаваме си ги! Сигнализирай за неуместен коментар