Как мислите - Правила и Условия

2014

18.08.2014 | 02:00
Как мислите - Правила и Условия

Как мислите - анкета 2015 на България он ер

Правила и условия


1. Период:

Периодично, на седмична база, от понеделник (обявяване на въпроса за седмицата) до следващия понеделник (теглене на победителя, обявяване на новия въпрос).

2. Организатор:

"България он ер” ООД, със седалище и адрес на управление: София 1540, бул. Брюксел 1

3. Правила за Участие:

Участниците в томболата са длъжни да спазват условията на тези Правила за участие, които са съобразени със законодателството на Република България. Организаторът си запазва правото да допълва или променя настоящите Правила за участие. Допълненията и/или промените ще бъдат предварително публично оповестени на: линк

Анкетата и томболата се провежда при спазване на изискванията на Закона за зашита на конкуренцията, Закона за защита на потребителите, Закона за защита на личните данни, Закона за задълженията и договорите и останалото приложмо българско законодателство.

Участник в Анкетата може да бъде всяко лице, което „харесва“ страницата на Bulgaria On Air във Facebook. Участието в Анкетата не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.
В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само дееспособни пълнолетни физически лица;

В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на "България он ер" ООД, на "България Ер" АД и свързани компании и членовете на техните семейства.
В случай, че се установи, че участникът не отговаря на тези изисквания, Организаторът си запазва правото да изтегли друг победител.

4. Механизъм на Анкетата

Анкетата се провежда в специално разработено приложение на страницата на Bulgaria On Air във Facebook;

При стартиране на приложението участниците дават съгласие за запис и обработка на профилните им данни от Facebook платформата:

Всеки участник може да достъпва приложението неограничен брой пъти, докато изпълни условията за участие в томболата за награди;

За участие в томболата за награди, участниците трябва да дадат избран от тях отговор на задавания въпрос на седмицата на фейсбук страницата на телевизия Bulgaria On Air и да потвърдят съгласието си с настоящите Правила и условия.
След изпълнение на горното изискване, участникът получава потвърждение за регистрация за участие в томболата за награди.

Име и фамилия

Регистриран e-mail адрес

Facebook ID

Населено място

5. Награди

Всяка седмица се предоставя различна награда от спонсора на Анкетата.

6. Определяне на печелившите. Получаване на наградите.

От общата база данни с участници, които са изпълнили условията в т.4 от настоящите „Правила и условия“ ще бъде теглен по 1 печеливш и 3 резерви, чрез автоматизиран софтуер, на случаен принцип;
Томболата се тегли всеки понеделник, а печелившите се обявяват същия ден на сайта на телевизия Bulgaria On Air, www.bgonair.bg и във фейсбук страницата на Bulgaria On Air.

Организаторът ще се свърже с победителите на посочените от тях контакти за връзка за уточняване механизма за получаване и използване на наградите в рамките на 5 (пет) работни дни;

Ако Организаторът не успее да се свърже с победител в рамките на 5 работни дни след публикуването на победителите, победителят губи правото да получи своята награда и организаторът може да предостави наградата на следващия по ред изтеглен резервен победител;

Организаторът не носи отговорност в случай, че потребител е предоставил невалидни данни за контакт, непълен или неточен имейл адрес, грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook профил;

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

7. Допустимост

Не се допускат до участие в томболата за разпределяне на наградите участници, които:
Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на участието и резултатите от играта;

Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие;

Използват нередовни, неоторизирани или дублирани профили във Facebook.

8. Ограничения на отговорността:

Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на Facebook потребители; дублиране на Facebook профили от недоброжелатели; дефектно или неуспешно електронно предаване на данни; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на този играта; недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на системата на сайта или Facebook платформата; други форсмажорни обстоятелства;
Организирането, представянето, провеждането и регламента на Анкетата по никакъв начин не се контролират или управляват от Facebook Inc.;

9. Други условия

Условията на настоящата игра са достъпни в сайта www.bgonair.bg в секцията "Как мислите";
Организаторите си запазват правото да променят настоящите правила, във всеки момент. Измененията влизат в сила от датата на публикуването им;

Организаторът не носи отговорност за регистрационни материали, които са нечетими, изгубени, забавени, повредени, непълни, неразбираеми, неправилно адресирани или изгубени, свързани с липса на интернет сигнал, прекъснато или липсващо сателитно предаване, телефонни мрежи, GSM антени или оборудване (вкл. Hands free), онлайн компютърни системи, компютърно оборудване, софтуер, вируси, интернет сървъри и доставчици, или други възможности за свързване, които могат да повлияят на включването в Играта. Организаторът също така не носи отговорност за неправомерно осигуряване на достъп или възникнали модификации в регистрациите, както и за лоша комуникация, проблеми в компютърната система, неточно или забавено пренасяне на данни, грешки в хардуера и/или софтуера на компютърната система, грешки или трудности при достъпа и разпространението на информация, или всички други видове грешки, независимо дали в следствие на човешка намеса, техническа или механична неизправност, електронна или мрежова такава, включително и тези, които могат да възникнат в Играта.

Организаторът не носи отговорност за: (а) непълна или неточна информация, независимо дали е възникнала в следствие на потребител, безжични устройства или техника, както и софтуери асоциирани или използвани от конкуренти, както и от техническа или човешка грешка в процеса на записване на участниците; (б) кражба, унищожаване, неправомерен достъп или модификация на регистрациите; (в) технически проблеми или неизправности в телефонните линии или компютърните онлайн системи, сървъри или доставчици, оборудване, компютри, софтуер, вируси или грешки в системата; (г) неизправност в получаването и/или изпращането на съобщения от и/или към Организатора поради ограничения в интернет трафика или ограничения в следствие на зает или претоварен безжичен сигнал, както и в следствие на натоварвания към всеки от уебсайтовете; (д) повреди върху системите или оборудването на участници в Играта или други страни, в следствие включването им в Играта.

С приемането на настоящите Правила за участие, Участникът декларира, че осъзнава възможността за евентуални прекъсвания и друг вид затруднения, форсмажорни и други обективни пречки и не възразява срещу тях. В този смисъл, няма да търси вреди, пропуснати ползи и други обезщетения.

Организаторът не носи отговорност за непредоставяне на наградите или непровеждане на игрите/томболите при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в държавата или при действия на трети лица.

С участието си в Анкетата, участниците се съгласяват предоставените от тях лични данни да се използват от Организаторите за целите на организиране на Анкетата, включително да предоставят тези данни на трети лица ангажирани с организиране на Анкетата. Всички лични данни ще се събират, обработват и съхраняват при условията на Закона за защита на личните данни. С участието си в Анкетата всеки участник декларира, че част от данните които предоставя са лични и попадат под защитата на Закона за защита на личните данни и дава съгласието си събраните данни да бъдат обработвани от Организаторите или от трети страни (партньори и/или подизпълнители на България Он Ер Медиа Груп).
Победителите в Анкетата се съгласяват да участват в последващи Анкетата рекламни активности, като Организаторите си запазват правото да използват имената и информация за местожителството на участниците, техни фотографии, аудио и/или видео записи за публично представяне;


С подаване на заявка за участие в Анкетата всеки участник дава съгласие и предоставя безвъзмездно на организатора правото да публикува имената на спечелилите във Facebook и на www.bgonair.bg, и да ги оповести чрез телевизия и радио Bulgaria On Air. Всички участници, спечелили награди, декларират, че дават съгласието си  да бъдат заснемани и фотографирани за целите на Анкетата.  Също така декларират, че са  съгласни данните им (име на победителя, местоживеене, снимка, изображения и кадри) да бъдат разпространявани с рекламен характер (преса, телевизия, аудио, фото, видео, рекламни материали, външна реклама, интернет) . Участниците нямат право да претендират отделно заплащане във връзка с рекламата и разпространение на кадрите с него. Кадрите са собственост на Организатора.

Предвидените в настоящите Правила за участие писмени изявления и съобщения се считат за валидно извършени, ако са направени под формата на съобщение по електронна поща, натискане на виртуален бутон в интернет сайта и други подобни, доколкото изявлението е записано технически по начин, който дава възможност да бъде възпроизведено.

Тази кампания не се спонсорира, провежда, менажира или асоциира по какъвто и да било начин с Facebook. Вие предоставяте информацията на Bulgaria ON AIR, а не на Facebook. С участието си в тази кампания потвърждавате, че няма да търсите отговорност по какъвто и да било повод от Facebook. Участието в тази кампания подлежи на спазване на официалните Правила и Условия.

 

Участвайте в анкетата на Facebook страницата на Bulgaria On Air от тук