Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

Круизите са хит за празниците през май

Коментар на Свидна Динева за Ивайло Лаков в Денят он ер на 20 април 2014

20.04.2014 | 20:47
Круизите са хит за празниците през май

Традиционно за Великден българите предпочитта да са по родните си места и избират основно България, каза Свидна Динева, мениджър на туристическата агенция Лоял Травъл в Денят от ер. Също традиционно предпочитано място в този период е Гърция, добави тя в интервюто си за Ивайло Лаков на 20 април.

Гранична полиция съобщи, че 150 000 души са минали границата с Гърция за тези празници.

Още по темата

Нов тренд има за майските празници, където почивните дни тази година са повече и дават възможност зза по-далечни дестинации. Трендът тази година са круизните пътувания, които тръгват от Атина, съобщи Динева.

Кратките круизи с по три-четири нощувки са хит за тези майски празници. Това са главно обиколки на островите на Егейско море, Миконос, Патмос, Санторини.

Още по темата

Гърците традиционно идват в България за Великден, но българите, посещаващи Гърция са повече, смята Динева.

Още по темата

Очакванията за лятото на 2014 са обнадеждаващи, защото тази година ранните записвания са започнали през януари, добави още Свидна Динева.

Цялото интервю от Денят он ер - във видеото.


коментирай >
1
0 rate up comment rate down comment 0
само баби и дядовци
преди 2 седмици
Тази индустрия трябва да бъде заличена. По корабите се нагледах на простотия. Имат военна култура и слагат пагони на разни главни чистачки и прости готвачи да тормозят и унижават хората. Пълни селяни са...Всяка домакиня може да готви, а по тези кораби разни мърляви готвачи се изживяват като богове и тормозят останалите. Само на простаците с пагони им дава самостоятелни стаи и имат привилегии да общуват с гостите, а останалите са третирани като роби. Сигнализирай за неуместен коментар
Още от Денят ON AIR
ТV Програма
Сега
Следва
гледай на живо Video пълна програма