ГЕРБ представи кандидат-кметовете си за местните избори в Арена Армеец

Да си добър кмет според Димитър Николов означава- да си човек с големи хоризонти и непрекъснато да търсиш варианти

13.09.2015 | 14:18 Редактор: Мариета Иванова
ГЕРБ представи кандидат-кметовете си за местните избори в Арена Армеец

ГЕРБ представя кандидат-кметовете си за местните избори в „Арена Армеец”. Заместник-председателят на партията Цветан Цветанов  подчерта, че по традиция ГЕРБ се събира в тази зала и изтъкна, че на местните избори партията ще постигне десетата си победа. По думите му това е проектиране на оценката на реално свършената работа на всички структури на партията. Той подчерта, че в ГЕРБ са имали трудни моменти, но и изтъкна, че „това е силата на една партия- да минава в опозиция, въпреки, че е спечелила изборите през 2013, и да се обедини”.

По думите на кмета на Бургас и заместник-председател на ГЕРБ Димитър Николов предизборните общения са изпълнени до последно. Той допълни, че постоянно си задава въпроса- „Какво е да си успешен кмет”. И посочи, че за него това да си честен „към хората и да изпълняваш поетите ангажименти, а когато не е възможно да обясняваш защо това е так; непрекъснато да търсиш варианти, да не се отчайваш от неуспехите; истински да обичаш общината и хората, които са около теб, които са те избрали; да си човек с големи хоризонти, да си мечтател, защото само човек с големи мечти, може да увлече хората да го следват”.

Николов посъветва тези, които сега се включват в надпреварата за местната власт да се обръщат за съвети към колегите им с опит- „кметовете на ГЕРБ, министрите”, а „когато е много, много трудно към г-н Борисов”, заради различния поглед върху проблема, който може да бъде даден. В заключение кметът на Бургас призова кандидатите за местна власт на ГЕРБ да пестят средства като победят на първи тур.

Кметът на София и заместник- председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова подчерта, че кметове на ГЕРБ влизат в надпреварата за местните избори като застават зад свършената от тях работа.  

„Знам, че работихме здраво. Направихме го с подкрепата на подкрепата на Европа и на нашето правителство,” подчерта Фандъкова и благодари на премиера Бойко Борисов, общинските съветници на ГЕРБ, районните кметове за упоритостта в решаването на проблемите.

Снимка: Архив

Вижте подробен репортаж на Борислав Петров: