Тодор Воденов: Следствието в Горни Лом няма да стигне до особени резултати

Резултатите от разследването ще бъдат общи и няма да има посочени виновници, коментира лидерът на Синдикат "Отбрана" към КТ "Подкрепа"

07.10.2014 | 12:45 Редактор: Мариета Иванова
Тодор Воденов: Следствието в Горни Лом няма да стигне до особени резултати

Следствието в Горни Лом няма да стигне до някакви особени резултати, тъй като няма останали следи от т.нар. престъпление, коментира в Сутрешния блок на Bulgaria On Air  лидерът на Синдикат "Отбрана" към КТ "Подкрепа" Тодор Воденов.

„От опита, който имаме, и от инцидентите на Петолъчката и в Костенец, е ясно, че резултатите ще бъдат твърде общи няма да има посочени виновници. Ще се размият нещата“, скептичен е Воденов. - „ И може би лошата практика ще продължи, което е доста тревожно“.

Той подчерта, че корупцията в този сектор и тази част на страната е много развита.

„Става въпрос и за политически, и административен чадър на нарушения на закона, включително и когато става въпрос за осакатяване и отнемане на човешки животи“, заяви Воденов. Той посочи, че синдикатите срещали пренебрежително отношение, когато поставяли въпроса  за безопасност на труда, включително и в Министерски съвет, и в Социалното министерство и в Министерството на отбраната.

Какви промени би следвало да бъдат направени в сектора- вижте от коментара във видео файла.